Dorinta de dragoste

„Nu plange pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a petrecut.”Gabriel Jose Garcia Marquez. Oricine are o dorinta . Oricine isi doreste sa fie fericit. Fericirea se descopera. Durerea este mare . O durere sufleteasca care te apasa. 

O dragoste cu vise sperante si planuri de viitor intotdeauna se poate incheia chiar cand nu te astepti . Si doare . Mai ales cand credeai ca esti fericit si ca persoana de langa tine este cea mai potrivita. Mai ales cand tu o consideri marea ta dragoste . Mai ales cand ai asteptari si ,,pretentii” de la ea . Cand lasi de la tine mai mult decat trebuie  asta pentru a o face fericita/fericit nu este in regula . De ce ? Pentru ca o sa te apese lucrul asta si vei ajunge sa ii reprosezi si se va ajunge la cearta. Cand descoperi ca e o dragoste prea mare intre voi si te lasi orbit de ea ajugand sa nu mai vezi greselile celuilalt  si trecand timp iar ele adunanduse ajungi in stagiul in care se umple paharul si vrei sa le versi pe toate de odata . O iubesti  si vrei sa faci totul pentru ea si vrei sa renunti daca se poate la tot pentru ea pentru ca esti orbit de dragoste . E dureros .  La un momendat se va ajunge si la stagiul in care ii vei spune gata hai sa o luam de la capat ca poate va fi mai bine (efectul dragostei ) si iti doresti sa o schimbi si sa fie asa cum vrei sa te acepte asa cum esti. Si cand observi ca nu se intampla deloc cea ce iti doresti esti dezamagit si se ajunge din nou la durerea sufleteasca . Si ai dorinta  de a schimba lucrurile si de a face lucruri cum consideri tu ca e bine si cum crezi tu ca e bine. Dorinta creste atunci cand vezi o fata draguta isteaza frumoasa si iti vin ganduri bune si vrei sa fi cu ea sa o iubesti sa o respecti sa ii fi fidel.

Dorinta de dragoste este cea mai mare cea mai placuta .Si cu toatea acestea trebuie sa iti gasesti persoana potrivita care sa te inteleaga si care sa te acepte si cel mai important sa te respecte si sa te iubeasca. Tot ce este important este sa privim inainte si in  viitor . Pentru ca ori cat de pesimist ai fi , fi convis ca exista acea persoana ideala pentru tine. Trebuie lasata in urma toata durerea si asta se va intampla odata cu trecerea timpului.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Dorinta de dragoste&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s